Comencen les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/6/2023

Aquesta setmana han començat les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal que es perllongaran fins a principis del mes de juliol. L’empresa adjudicatària que les du a terme és Polithan GMBH per un import de 360.542,92 euros + IVA. Destaca el fet que es tracta d’una gespa artificial que compta amb un certificat sobre petjada ambiental que garanteix una emissió de CO2 neutra en la seva producció.

Cal recordar que el camp de futbol municipal és un camp de gespa artificial amb marcatge de F11 + 2 camps de F7 transversals. El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que la gespa artificial actual és de l’any 2008 i necessitava una renovació total després que la vida útil calculada quan es va instal·lar ja ha finalitzat.

Tot i així, la gespa que ara es treu es reutilitzarà a la pista d’atletisme, una petita part al camp de futbol i la resta en espais públics a determinar. Aquest fet permetrà, per un costat, un estalvi econòmic pel fet de no haver de gestionar com a residu la gespa que es treu (transport i cànon d’abocador) i, per un altre, també es guanya donant-li una nova vida útil en espais públics.

Foto: Maquinària treballant al camp de futbol municipal de Torredembarra. / ANNA F / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This