Hurtado considera positius els resultats de Valents el 28-M i continuarà al capdavant del partit

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/6/2023

Valents va obtenir 251 vots el passat 28 de maig en les eleccions municipals de Torredembarra i va quedar a una seixantena de vots d’aconseguir entrar en el ple municipal. El seu cap de llista, Juan Carlos Hurtado, ha decidit seguir al capdavant del projecte en valorar positivament aquest resultat. Aquest dimecres, 8 de juny,  Hurtado es va reunir amb l’executiva provincial de la formació i el van confirmar a ell i el seu equip “el seu total suport” per a continuar amb el projecte de Valents Torredembarra.

“En la mateixa nit del 28 de maig, després de saber els resultats, em vaig reunir amb els meus companys de campanya i ens vam felicitar pels pocs vots que ens van faltar per a poder aconseguir representació. Aquesta alegria i satisfacció després de tota la tensió i treball realitzat m’han animat a continuar treballant en el projecte”, afirma Hurtado, que afegeix: “El 28 de maig passat no ha estat la fi de Valents Torredembarra, ha estat la constatació que estem fent una bona feina i aquests 251 vots així ho demostren”.

“El meu equip i jo hem decidit seguir endavant i el nostre objectiu és poder fer arribar el nostre projecte a tots els ciutadans de Torredembarra per a fer-los veure que és necessari per a ajudar a prosperar a la nostra població”, explica Hurtado.

Hurtado vol donar les gràcies a tot l’equip de Valents Torredembarra pel treball, implicació i suport al projecte. “No hem tingut el resultat desitjat, però em quedo amb les ganes i il·lusió que hem posat per a poder aconseguir-ho”, comenta el cap de llista de Valents, que també agraeix “a aquests 251 valents que ens han votat, familiars, amics, veïns i ciutadans del poble que han cregut en el nostre projecte i que tenen clar que el poble necessita un canvi de veritat”. “Estic orgullós del treball que hem realitzat en pràcticament en un any d’existència del partit i estic segur que en aquests quatre anys següents tindrem temps de poder aconseguir la confiança i el vot de més veïns per a poder representar-los a l’Ajuntament”, afegeix.

El líder de Valents es mostra crític amb l’acord de govern entre ERC, el PSC i Junts: “Continuarem quatre anys més amb les mateixes polítiques de fa vuit anys, és a dir, brutícia als nostres carrers, projectes inacabats, incivisme, inseguretat i okupacions, sense oci, sense habitatges assequibles per als nostres joves i famílies, sense promocionar el Turisme, sense facilitar la instal·lació de grans empreses, sense baixar impostos als ciutadans i petits comerços, etcètera”. “Respecte el resultat d’aquestes eleccions i al final tindrem el govern que han votat la majoria del 52% de l’electorat”, conclou.

Foto; Juan Carlos Hurtado, cap de llista de Valents. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This