Jordi Rovira encapçala la nova directiva de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/6/2023

L’assemblea de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra ha escollit una nova junta directiva amb Jordi Rovira Fortuny com a nou president. L’acompanyen Abel Rovira -vicepresident-, Lluís Rovira -secretari-, Daniel Cañellas -tresorer-, i Sergi Garcia i Manel Medina -vocals-. Culmina un procés iniciat el mes de març, quan el president dins llavors, Pere Font, va anunciar que la junta no es presentarien a la reelecció.

Es tracta d’un relleu històric, ja que la junta directiva sortint portava tres dècades al capdavant de l’entitat, que és el pal de paller de la Setmana Santa de Torredembarra. Pere Font n’era el president des de 1994 i altres directius hi eren des de 1992.

El nou president, Jordi Rovira, considera que el relleu és un repte i que durant aquests primers dos anys volen comptar molt amb la directiva sortint, com a consell consultiu. “Volem consolidar tot el que han fet aquests trenta anys. El relleu és cada cop més complicat perquè als joves els costa implicar-se més en els actes religiosos, però la Processó del Divendres Sant està molt consolidada, A la Confraria som molts grups, a més dels Armats, com els Improperis, els Penitents o la Creu de la Missió”, assenyala Rovira.

Foto: Una imatge conjunta de la junta directiva sortint i l’entrant. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This