Torredembarra es torna sumar al Festival En Veu Alta i serà l’escenari de l’espectacle ‘Absenta’ el 9 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2023

Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura, s’ha tornat a sumar enguany al programa del Festival EVA, En Veu Alta. Narració i Tradició Oral al Penedès i al Priorat i serà l’escenari el proper 9 de juny de l’espectacle “Absenta”, amb Quimet Pla i Núria Solina, tot un clàssic. L’actuació tindrà lloc a les 20 hores, a la plaça de l’Església de Clarà, i és gratuïta.

Aquest espectacle del festival En Veu Alta és un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme. De llenguatge planer i sense embuts, arriba a l’espectador d’una manera directa.

Més informació sobre el Festival En Veu Alta.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This