Surt a licitació la reforma dels vestidors de la piscina vella i del tennis de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació la reforma dels vestidors de la piscina vella i del tennis de la Zona Esportiva Municipal amb un pressupost base de 204.000 euros (IVA inclòs). El termini d’execució de les obres és de dotze setmanes.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que els vestuaris actuals es troben obsolets i es pretén renovar-ne els acabats i les instal·lacions per un major confort de les persones usuàries i adequació a les exigències d’ús i normatives actuals.

El termini per participar en la licitació resta obert fins al 21 de juny, a les 23.59 h. Més informació AQUÍ.

Foto: La piscina vella de Torredembarra tindrà uns vestidors nous. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This