El Grup de Dones de Torredembarra clou la celebració dels 30+3 anys la XXIV Trobada de Dones del Tarragonès

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/6/2023

El Grup de Dones de Torredembarra ha finalitzat la celebració dels 30 + 3 anys de la seva fundació acollint la XXIV Trobada de la Federació de Dones del Tarragonès, que s’ha dut a terme aquest divendres, 2 de juny, i que ha culminat amb un dinar de germanor amb l‘assistència de la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge Mestre, i l’alcalde, Eduard Rovira, entre d’altres autoritats.

La XXIV Trobada de la Federació de dones del Tarragonès ha començat a la plaça del Castell amb l’arribada participants. Després de la benvinguda i l’esmorzar, s’ha fet una visita a l’exposició ‘Vestits de Carnaval. 30 anys de la colla torrenca LA TECA’, a la Sala Lluís d’Icart. S’ha visitat el Castell dels Icart i s’ha portat a terme una passejada per la ruta dels Indians. El dinar de germanor s’ha celebrat a la Sala Gran del Casal Municipal i en acabar, actuació amb Ernesto González & Toni Carlo amb Juntos 2023.

La consellera d’Igualtat i Feminismes va visitar l’Ajuntament de Torredembarra, on va ser rebuda per l’alcalde i la Corporació Municipal i va signar el Llibre d’Or de la vila.

Foto: El dinar de germanor s’ha fet al Casal Municipal de Torredembarra. / ANNA F. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This