L’Ajuntament de Torredembarra reclamarà a Costes els desperfectes causats pels treballs de transvasament de sorra

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/5/2023

L’Ajuntament de Torredembarra reclamarà a la Direcció General de Costes els desperfectes causats pels treballs de transvasament de sorra des de la platja de la Paella a la platja d’Altafulla. La maquinària pesada utilitzada en l’operació ha provocat danys en voreres, calçades i mobiliari urbà.

Els treballs, que han durat uns dies, han servit per a la reposició de 20.000 m3 de sorra a la platja d’Altafulla. Ells camions i la maquinària pesant realitzen els darrers treballs a les platges per tal d’anivellar la sorra. De moment, han produït una sèrie de desperfectes al passeig Marítim i a l’asfalt del barri dels Munts. Així ho alertaven alguns usuaris a les xarxes socials aquests dies.

Aquest dimarts, 30 de maig, des de l’Ajuntament han fet balanç de tots els danys causats i han detectat rajoles trencades al passeig Marítim i danys en mobiliari urbà, com jardineres i senyals de trànsit, i també en l’asfalt d’alguns carrers dels Munts.

Des del consistori, segons han informat a Ona La Torre, presentaran una reclamació a la Direcció General de Costes per tal que es facin càrrec de tots els desperfectes causats derivats dels treballs d’extracció de sorra.

Foto: Una imatge de l’estat de la platja de la Paella després dels treballs. / ONA LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This