Hugo Muñoz i Martí Guasch, distingits en el XVI Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/5/2023

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas va lliurar el passat 26 de maig els reconeixements de la 16a edició del Premi de Treball de Recerca de Batxillerat en un acte al Pati del Castell. El premi se’l va emportar treball sobre contaminants sòlids a les platges de Torredembarra d’Hugo Muñoz i es va concedir un accèssit a Martí Guasch pel treball d’organització de la Sant Silvestre de la Torre.

Durant l’acte també s’ha fet un reconeixement a 21 alumnes dels instituts Torredembarra i Ramon de la Torre per haver realitzat els millors treballs de recerca de batxillerat del present curs escolar.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra, Maria Gual; la presidenta del Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Iris Gual; i la vicerectora de projectes docents i estudiants de la URV, Montserrat Pinent. A més, l’historiador Carles Blanco va oferir una conferència.

Foto: D’esquerra a dreta, iris Gual, Martí Guasch i Hugo Muñoz. ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This