Toni Sacristan (CUP), l’alcaldable que ha fet la millor porra de les eleccions

REDACCIO – Torredembarra, 29/5/2023

De del Torredembarra Actualitat vam demanar als alcaldables de Torredembarra una porra sobre el resultat de les eleccions municipals del 28-M. Vam rebre vuit prediccions i el cap de llista que s’ha acostat més amb la seva predicció al resultat final ha estat Toni Sacristan, de la CUP.

Només ha fallat dos regidors. Va preveure un segon representant de la CUP i no va pronosticar l’entrada de l’Alternativa Torredembarra amb un regidor. Sacristan també és l’únic dels alcaldables que ha estat capaç d’encertar el repartiment d’escons entre els tres partits més votats.

Porra Toni Sacristan

ERC 6

PSC 5

Junts 2

CUP 2

PP 1

VOX 1

Foto: Toni Sacristan ha estat l’alcaldable de la CUP: / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This