L’últim ple ordinari del mandat a Torredembarra porta a aprovació definitiva el cobriment de la piscina

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/5/2023

L’últim ple ordinari del mandat es durà a terme aquest dimecres, 31 de maig, a les 18 hores, amb l’aprovació definitiva del projecte de reforma i cobriment de la piscina nova municipal i l’aprovació del procés de licitació de les obres com a punts destacats del debat. El pressupost d’execució d’aquesta actuació urbanística és de 2.455.105,34 euros (IVA inclòs), amb un termini de 14 mesos. La previsió d’inici d’obres és el tercer trimestre d’aquest 2023 per acabar a finals del 2024.

Cal recordar que al ple ordinari del 19 de gener d’enguany es va aprovar inicialment el projecte reformat en el qual es corregien un seguit de mancances detectades, que van fer que s’endarrerís tot el procediment. D’aquesta manera, es van revisar els preus per l’augment del cost de les matèries primeres i es va incloure la instal·lació de plaques fotovoltaiques i un sistema de recollida d’aigües pluvials, que no estaven inclosos inicialment.

Altres punts de l’ordre del dia són l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança de circulació de vehicles i vianants i l’aprovació inicial del Reglament del Consell Escolar Municipal de Torredembarra.

 

 

L’últim ple ordinari del mandat es durà a terme aquest dimecres, 31 de maig, a les 18 hores, amb l’aprovació definitiva del projecte de reforma i cobriment de la piscina nova municipal i l’aprovació del procés de licitació de les obres com a punts destacats del debat. El pressupost d’execució d’aquesta actuació urbanística és de 2.455.105,34 euros (IVA inclòs), amb un termini de 14 mesos. La previsió d’inici d’obres és el tercer trimestre d’aquest 2023 per acabar a finals del 2024.

Cal recordar que al ple ordinari del 19 de gener d’enguany es va aprovar inicialment el projecte reformat en el qual es corregien un seguit de mancances detectades, que van fer que s’endarrerís tot el procediment. D’aquesta manera, es van revisar els preus per l’augment del cost de les matèries primeres i es va incloure la instal·lació de plaques fotovoltaiques i un sistema de recollida d’aigües pluvials, que no estaven inclosos inicialment.

Altres punts de l’ordre del dia són l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança de circulació de vehicles i vianants i l’aprovació inicial del Reglament del Consell Escolar Municipal de Torredembarra.

Foto: Imatge virtual de la futura piscina coberta de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This