ELECCIONS 28-M l SOM Creixell s’imposa amb 4 regidors Junts baixa fins a un

REDACCIÓ – Creixell, 28/5/2023

Creixell ha estat un altre dels municipis electorals on l’electorat ha castigat el partit que ostentava l’alcaldia fins ara, Junts, que ha passat de tres a un sol regidor, l’alcalde Jordi Llopart. El guanyador dels comicis d’aquest 28 de maig ha estat SOM Creixell, amb quatre regidors gràcies a 536 vots.

El PSC es manté com a segona força amb 230 vots, però perd un dels seus tres representants. La resta de forces del consistori creixellenc queden amb un sol edil. La FIC es manté amb 176 vots, seguit de Junts amb 168. El PP també perd la meitat dels dos edils que tenia, amb només 138 vots, però la segona regidora continua al ple, Maria Juncal, ara amb Valents. ERC també es deixa en aquestes eleccions un dels seus dos representants, amb 136 vots.

Queden fora del ple creixellenc Capgirem Creixell-CUP, amb 104 vots i els Comuns, amb només 28.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This