Torredembarra participa, un any més, a la Setmana de la Natura

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/5/2023

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat participa, un any més, a la Setmana de la Natura que té lloc del 22 de maig al 5 de juny, durant la qual diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen més de 500 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura arreu de Catalunya.

De la mà de GEPEC-Ecologistes en Acció, el proper 29 de maig, de 18.30 a 20 h, es farà la visita guiada ‘Sender blau’. El punt de trobada serà Cal Bofill. Les visites pel sender blau formen part dels ODS locals (3 Salut i Benestar) que té com objectiu implantar actuacions que afavoreixin la creació d’entorns urbans saludables.

També, durant tot el mes de juny, els dies laborables de 10 a 14 hores, es podrà visitar l’exposició ‘Sender blau’ on es podrà conèixer més a fons la fauna i la flora de Baix a Mar i els Muntanyans.

Fora de la setmana de la Natura, el circuït ‘Sender blau’ comptarà amb 5 visites guiades més els mesos de juny (1), agost (2) i setembre (2), la data de les quals s’anunciarà properament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This