Torredembarra busca famílies d’acollida perquè infants sahrauís passin l’estiu al municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/5/2023

La Regidoria d’Acció Social i Igualtats de l’Ajuntament de Torredembarra i la Delegació Sahrauí a Catalunya, conjuntament amb les entitats solidàries amb el poble Sahrauí, inicien el projecte Vacances en Pau 2023 que porta per lema “Acull un somriure”. Es tracta d’una iniciativa on famílies catalanes acullen infants sahrauís dels campaments de refugiats a Tindouf, durant els mesos d’estiu.

Aquest projecte fa més de 40 anys que s’organitza a Catalunya i Torredembarra hi participa des de fa temps. Té com a objectiu facilitar que els infants puguin passar un estiu lluny de les dures condicions climatològiques dels campaments de refugiats i conviure amb infants catalans, fet que els permetrà conèixer una realitat diferent a la dura quotidianitat dels campaments de refugiats del poble Sahrauí.

Les persones interessades s’han de dirigir a les oficines de la Regidoria d’Acció Social, a l’avinguda de Lluís Companys, 55, 1r – Telèfon 977 13 15 79 – Correu electrònic: acciosocial@torredembarra.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This