Valents ha prioritzat les reunions amb veïns i associacions de Torredembarra en aquesta campanya

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2023

Valents afirma que ha destinat gairebé tot el temps de campanya a reunir-se amb veïns i associacions del poble, “en comptes de fer mítings i vermuts com els altres partits polítics en les seves carpes”. Entre aquestes entitats trobem l’Associació de la Petanca, l’Associació Magrebina, l’Associació Fotoamigo, l’Associació Iberoamericana Torre, l’Associació els Nois de la Torre i els empresaris de l’oci.

“Valents escolta a tots els veïns i associacions del poble, per a traslladar les seves necessitats i inquietuds als plens. Quan entrem com a representants públics donarem comptes d’això i per a nosaltres serà prioritari”, afirma el cap de llista de Valents, Juan Carlos Hurtado.

Valents Torredembarra s’ha reunit, amb el president de l’Associació de Petanca de Torredembarra, José María Montaño. Es tracta d’una Associació amb més de cent associats, que utilitza terreny públic propietat de l’Ajuntament, situat al costat del pàrquing de la Sort per a dur a terme la seva activitat de petanca. “El públic que participa en l’associació són pensionistes i persones de més de 80 anys d’edat, segons ens afirma el president. És una manera de socialitzar, sortir de casa, portar una vida activa a l’aire lliure… Porten temps reclamant a l’Ajuntament un mínim manteniment per a condicionar l’espai públic que utilitzen els pensionistes. Valents traslladarà el problema que hi ha amb les inundacions del terreny en temporades de pluges, neteja de la finca i desplaçar la tanca de separació amb el carrer perquè deixi de ser un perill potencial per a tots de caure pels desnivells al consistori”, apunta Hurtado.

Valents s’ha reunit també amb les comunitats musulmana i llatina de Torredembarra, amb qui han parlat de les diferents cultures que existeixen i que porten més de 25 anys convivint en el nostre municipi. “Molts estrangers han format famílies a Torredembarra, on els seus fills són considerats nadius. Valents pretén que a aquestes associacions se’ls doni un tracte igualitari, nosaltres apostem per la diversitat cultural i estem en contra de la discriminació que en determinades situacions trobem també en l’administració pública. Tots els estrangers regulars que han vingut a Catalunya a treballar, buscar-se un millor futur i paguen els mateixos impostos, mereixen un tracte just com tots, afirma el cap de files de la formació constitucionalista.

Valents també s’ha reunit l’Associació cultural Fotoamigo, presidit per Miryam Huebra i el amb José Luis de Sancho com a vicepresident. També amb l’Associació els Nois de La Torre i el seu president Toni García. Han parlat de les partides pressupostàries que destina el consistori a les subvencions de les associacions. Valents proposa un protocol de repartiment de subvencions per a les entitats culturals del nostre poble: “ És necessari marcar un criteri just de repartiment prioritzant a les entitats que més ajuden a propagar el nom de Torredembarra com a destinació turística fora de la nostra població”.

Foto: Imatge de la trobada entre els representants de Valents amb els Nois de la Torre. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This