Torredembarra En Comú Podem assisteix a l’acte de la ministra Ione Belarra a Tarragona

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2023

La ministra de drets socials i agenda 2030, Ione Belarra, ha participat en un míting de campanya amb la candidatura d’En Comú Podem a la ciutat de Tarragona. Allà, ha afirmat que contribuir a resoldre el problema de l’habitatge és una prioritat del seu ministeri, anunciant que el grup parlamentari d’Unidas Podemos registrarà en el Congrés una proposició de llei que obligui els bancs a crear un fons de garantia que serveixi per cobrir una possible onada d’impagaments hipotecaris després de la pujada dels tipus d’interès. Igualment, va reivindicar l’acció transformadora del nostre espai polític, tot i la pressió i l’assetjament exercit des de sectors polítics, mediàtics i judicials conservadors.

A l’acte, també han intervingut  el diputat al Congrés per Tarragona d’En Comú Podem, Ismael Cortés, la coordinadora general de Podem Catalunya, Conchi Abellán i Jèssica Albiach, presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, la qual va voler fer referència a la situació de tensió que es viu aquests dies a Barcelona, llençant un missatge de fermesa, determinació i compromís amb les nostres polítiques transformadores en matèria d’habitatge davant les actituds i els discursos violents i manipuladors de la ultradreta.

Un cop finalitzada la presentació, la ministra Belarra ha departit breument amb algunes de les candidates i candidats d’En Comú Podem, entre ells Luisfer Turrens, cap de llista per Torredembarra, al qual ha traslladat la seva satisfacció i tot el seu suport per dues de les mesures incloses en el nostre programa electoral, com són la posada en marxa d’un servei de canguratge municipal per facilitar la conciliació i la creació d’un menjador municipal comunitari que garanteixi l’accés a l’aliment a persones en situació de pobresa i ofereixi àpats en companyia a persones grans que viuen soles.

Foto: Ione Belarra conversant amb Luisfer Turrens. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This