Junts per Torredembarra finalitza la campanya amb un acte a la seva seu

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2023

Aquest divendres, 26 de maig, a les 19:30 hores, Junts per Torredembarra vol ompilr la seva seu, en el número 49 del carrer Antoni Roig, en  l’Acte Final de Campanya.

L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcaldable, Xavier Suàrez, i els quatre membres que el segueiexen de la candidatura de Junts per Torredembarra. Hi haurà música d’ambient i també beguda pels assistents.

“Som davant del repte més important que té Torredembarra per garantir el seu futur com a municipi. Per això volem explicar-te que estem a punt i que Junts és la millor opció el proper diumenge per fer que el canvi que Torredembarra necessita sigui possible!”, afirmen des de la formació independentista.

Foto: Un dels actes electorals a la seu juntista. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This