Esquerra insisteix en què aquest proper mandat serà el de la planificació a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2023

‘Fem amb tu, treballem per tu’. L’eslògan que Esquerra ha utilitzat per aquests comicis ha estat el resum del darrer missatge que l’equip d’Eduard Rovira, candidat a l’alcaldia, ha traslladat hores d’abans d’acabar la campanya. Rovira ha manifestat que “aquests anys ens hem esforçat al màxim per tenir una Torredembarra amb més serveis, més habitable, més ciutat, més amable, més centrada en les persones però en volem més, perquè Torredembarra en necessita més”.

Esquerra manté que és hora ara d’anar més enllà i de planificar un creixement equilibrat del municipi. Per fer-ho s’ha conformat un equip potent, descriuen, amb persones de totes les edats i sectors professionals que tenen tota la il·lusió de començar a treballar. En la mateixa compareixença la formació ha fet una crida a la participació a les urnes i ha recordat la importància de votar ja que, expressen, l’opció escollida serà la que marcarà les polítiques públiques dels anys vinents i les que més impacte directe tenen a la població.

Rovira ha acabat la seva intervenció en el darrer dia de campanya dient: “sabem què fer i sabem com fer-ho. Una Torredembarra oberta, acollidora, sostenible, emprenedora i activa. Educadora, cultural i esportiva. Social i capital de serveis. Un Govern sòlid, útil i efectiu. Una Torredembarra per a les persones.”

Foto: Eduard Rovira amb les regidores i candidates Maria Gual i Marga Rovira. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This