El PSC reivindica el seu compromís amb la gestió de les colònies de gats a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2023

El PSC afirma que durant quatre anys han estat fent de pont entre l’associació Torrecat i l’equip de govern de Torredembarra. “Hem assistit a totes les assemblees per recollir les seves demandes i hem fet visites periòdiques a les diferents colònies de gats. Hem impulsat, perseguit i fets nostres els reptes de l’associació”, mantenen en un comunicat.

Els socialistes torrencs destaquen que, de forma anònima, hem estat treballant i pressionant en temes com les negociacions de les subvencions rebudes i consecució d’una subvenció extra de 2000 euros de caire supramunicipal; les colònies conflictives, gestió de punts conflictius amb el veïnat i estudis de possibles canvis d’ubicació de colònies en zones d’obres; la posada en marxa d’atipagats i el seu ancoratge; la senyalització de colònies; i la construcció de la caseta d’acollida temporal.

“A més de seguir sent socis i teamers, ens il·lusiona continuar al seu costat, sent el seu altaveu i posant el focus en allò que, per a molts, és invisible o només visible amb finalitats electorals. Per què hi ha una gran diferència entre estar per si funciona o estar per a què funcioni”, diu el cap de llista socialista, Vale Pino.

Foto: Una reunió de membres del PSC amb Torrecat. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This