Torredembarra rep una subvenció del SOC per millorar la situació de desocupació de persones migrades

REDACCIÓ – Torrredembarra, 25/5/2023

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt provisionalment atorgar a l’Ajuntament de Torredembarra una subvenció de 56.590,27 euros de la línia ACOL del programa Treball i Formació, dirigida a persones migrades en situació administrativa irregular que estiguin en disposició d’obtenir una autorització de residència i treball per circumstàncies excepcionals mitjançant arrelament social, amb l’objectiu de millorar la seva situació de desocupació.

La sol·licitud contempla la contractació de dues persones durant dotze mesos a jornada completa, una de suport per l’equip de neteja i una altra com auxiliar de suport a la Biblioteca Municipal. La incorporació d’aquestes persones està prevista per finals d’any ja que ara s’ha de tramitar l’autorització de residència i treball per l’arrelament social.

El programa Treball i Formació està impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya conjuntament amb la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme i cofinançat per la Unió Europea.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut una nova subvenció. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This