Lorena Roldán visita Torredembarra per demanar el “vot útil” per al PP el 28 de maig

REDACCIÓ – Altafulla, 25/5/2023

El Partit Popular de Torredembarra ha comptat amb la diputada tarragonina al Parlament Lorena Roldán en l’acte de tancament de campanya, celebrat aquest dijous, 25 de maig, a la seva seu. Davant unes desenes de militants i simpatitzants, Roldán, acompanyada del secretari general del PP de Tarragona, Rafa Luna, i la cap de llista per Torredembarra, Núria Gómez, han llençat les darreres consignes per a les eleccions del 28 de maig, A més, Gómez ha presentat les propostes en matèria de polítiques d’igualtat.

“La majoria del centre-dreta constitucionalista existeix, perquè cada cop que s’obren les urnes suma majoria. El problema és que anem separats. El que ens falta a aquesta majoria és saber anar plegats. Demanem un vot útil, amb consciència, que votin amb el cap perquè hi ha decisions que afectaran durant quatre anys”, ha afirmat Roldán, que ha fet una crida a unificar aquest vot constitucionalista al voltant de les sigles del PP i “tenir una majoria que sigui decisiva en molts Ajuntaments, com el de Torredembarra, on podem tenir la clau i impulsar polítiques per millorar la seguretat, acabar amb l’incivisme i baixar els impostos”.

La diputada popular també s’ha dirigit a la “gran massa de votants indecisos”: “Els demanem que ens prestin el seu vot, perquè afecta el nostre futur en el dia a dia, la més propera. Demanem a la gent que confiï en la bona política, en els bons gestors i amb la gent preocupada dels problemes reals de la gent”. “La Núria (Gómez) sap recollir aquestes demandes i transformar-les en iniciatives propostes”, ha afegit.

“Arribem al final de la campanya amb moltíssima il·lusió. Totes les enquestes ens venen de cara. Portem molt de temps fent feina, picant pedra, parlant amb entitats i amb la gent i d’aquí surt el nostre programa als municipis on ens presentem i per això creiem que respon a les necessitats de la gent, per davant dels interessos partidistes. És un programa de política útil”, assenyala.

Per la seva banda, Gómez ha apuntat les principals propostes en polítiques d’igualtat, on destaquen potenciar que des del CAP s’apliqui en l’atenció primària la perspectiva de gènere, com es fa en els quatre principals hospitals de Catalunya; i que en tots els centres educatius i des de ben petits treballin la igualtat perquè no es donin casos de violència de gènere de qualsevol tipus. També aposta per l’atenció integral a la dona des de l’Ajuntament.

“Estem contents i animats perquè hi ha hagut una progressió durant la campanya i se’ns ha acostat molta gent per parlar amb nosaltres. Tenim els ànims molt amunt, hem treballat molt” afirma la cap de llista popular torrenca.

Foto: Lorena Roldán ha rebut un llibre en la seva visita a Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This