Esquerra aposta per desenvolupar el Teatre-Auditori i l’Escorxador en el proper mandat

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/5/2023

El Teatre-Auditori i l’Escorxador són per Esquerra Republicana de Torredembarra dos projectes a desenvolupar de cara al proper mandat. Abans, però, d’executar les obres per fer realitat l’activitat a cadascun dels espais, la formació vol determinar quins són els usos òptims que cal donar-los-hi.

Sobre l’Escorxador, el cap de llista dels republicans, Eduard Rovira, explica que “està en fase de redacció el projecte de rehabilitació de l’edifici, sense preveure ampliacions, de moment. Un cop s’hagi rebut aquest estudi caldrà definir el finançament de l’obra i executar-la durant el mandat 2023-2027”.

Pel que fa al Teatre-Auditori, asseguren des d’Esquerra, és imprescindible plantejar la fase 1 amb dos vessants paral·lels. D’una banda, dissenyar i valorar l’acabament de l’edifici i, per l’altra, planificar la seva explotació i ús d’acord amb les entitats usuàries potencials. Rovira afegeix: “A partir d’aquest anàlisi serà el moment de buscar diverses opcions de finançament de l’obra i del seu manteniment, amb la incorporació de les subvencions o possibles col·laboracions”.

Com expliquen els republicans, la posada en marxa d’aquests dos processos, juntament amb les activitats programades a les dues biblioteques, han d’anar consolidant Torredembarra com un punt neuràlgic de la cultura al Baix Gaià.

Foto: L’alcaldable republicà, Eduard Rovira, en primer pla, acompanyat de Raúl García i Dani Pujol. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This