Els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència distingeixen la torrenca Àurea Rodríguez

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/5/2023

La Fundació Gresol i El Círcol ha anunciat els primers premiats de la setzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que tindran lloc el 15 de juny a firaReus. I una de les premiades és la torrenca i col·laboradora del Torredembarra Actualitat Àurea Rodríguez.

Experta en innovació i tecnologia, Rodríguez és directora interina del European Institute of Innovation & Technology (EIT) Culture and Creativity CLC South West, participa en diversos comitès assessors d’indústria com l’IND+I i AMEC i consells d’administració de QGenomics i Talentea. És experta de Los100deCOTEC i Atlas Tecnológico i recolza nombroses organitzacions que promouen l’emprenedoria i la igualtat tecnològica com WeRock o EJE&CON.

Publica periòdicament al Torredembarra Actualitat Crónica Global i Disruptores e Innovadores. Recentment ha publicat el llibre Antes muerta que analógica.

Foto: Nou reconeixement per a la torrenca Àurea Rodríguez, / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This