Torredembarra En Comú Podem denuncia la desaparició  de la seva pancarta

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2023

Torredembarra En Comú Podem ha comunicat el furt de la pancarta que tenien col·locada a una de les tanques al costat de l’estació de RENFE. “Volem denunciar com, en el marc d’una campanya electoral a la qual el respecte entre les diferents candidatures i pels seus materials de propaganda estava sent la tònica, la nostra formació ha estat víctima d’un atac que ens limita el dret a difondre els nostres missatges entre la ciutadania, consistent”, afirmen.

“Independentment de quins hagin estat els responsables, el fet que la nostra candidatura hagi estat l’única que fins ara ha hagut de patir una acció com aquesta ens fa pensar que no es tracta de quelcom casual, sinó que respon a una voluntat expressa de perjudicar-nos. Ens resulta evident, doncs, que existeixen persones que deuen sentir-se molt molestes, potser fins i tot amenaçades, davant la nostra defensa radical dels drets i del benestar de la gent per sobre dels interessos econòmics d’uns pocs”, assenyalen des de la formació morada.

“A aquestes persones, però, els volem deixar molt clar que, malgrat el perjudici que ens puguin causar, la nostra determinació de portar a l’Ajuntament la línia d’acció valenta i transformadora que ha caracteritzat el nostre espai polític continua més ferma que mai”, conclouen en un comunicat.

Foto: Una imatge d’on fins aquest cap de setmana hi havia la pancarta d’en Torredembarra En Comú Podem. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This