Esquerra vol posar el focus en les necessitats dels joves i infants durant el proper mandat

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2023

En la presentació del programa Esquerra ja va esbossar que per la formació és important trobar fórmules que permetin que els infants, joves i les famílies de Torredembarra gaudeixin d’opcions d’oci saludable per socialitzar i fer vida a la vila. El número cinc de la llista, Joel Ramírez, assegura que sempre es pot ampliar l’oferta d’activitats familiars i infantils tot i que avui dia ja existeix un bon ventall de programació per als més petits.

D’altra banda, per un segment d’edat més gran, Ramírez remarca la feina desenvolupada des del Punt d’Informació Juvenil de Torredembarra. Explica que “la tasca que s’ha plantejat des de fa quatre anys ha capgirat les dinàmiques establertes fins al moment i ha suposat, en l’actual mandat que ara acaba, un revulsiu en les seves activitats ordinàries. Iniciatives com el JoveNit o la incorporació d’un vessant més lúdic i més pedagògic per als joves ha estat un èxit que caldrà consolidar encara més en els anys vinents”.

Posant la mirada en els joves més de més edat, Ramírez expressa la necessitat de plantejar un pla d’oci perquè avui en dia les opcions de què gaudeixen no reforcen aquest hàbit entre el jovent torrenc. Així, el candidat exposa que “realment necessitem un Pla d’oci nocturn que ha de respondre a aquesta deficiència endèmica, l’oci nocturn de proximitat pels nostres joves.”

Foto: El número 5 d’ERC, Joel Ramírez -esquerra- i Pau Orts, novè, amb la regidora de Joventut en funcions i número 8 d’ERC, Pilar Hernández. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This