S’inicien els treballs de retirada de residus amb amiant a l’espai municipal de Cal Dània

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/5/2023

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra informa que aquesta setmana passada es van iniciar els treballs de retirada de residus amb amiant de l’espai municipal Cal Dània. Aquests treballs consten de tres actuacions:

Retirada de plaques de fibrociment amb contingut d’amiant, canals, tubs de baixant, plaques de policarbonat contaminades, petits dipòsits, etc., amb una estimació aproximada de 18 m3 (3m x 6m x 1m).

Desmuntatge i retirada de plaques de recobriment lateral de bassa agrícola en desús.

Desmuntatge i retirada de teulada d’amiant, amb una superfície inferior a 100 m2 (inclòs petit dipòsit de fibrociment en alçada)

Aquest 17 de maig s’han dut a terme les dues primeres actuacions i la tercera, que correspon al desmuntatge i retirada de teulada, tindrà lloc el pròxim 5 de juliol.

El pressupost total de la retirada de residus amb amiant és de 14.285,71 euros. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona a través d’una subvenció de 10.000 euros en la línia per la Transició energètica i Acció climàtica, convocatòria 2022.

Foto: A l’espai municipal Cal Dània hi ha residus amb amiant. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This