L’”enquesta” del Torredembarra Actualitat apunta a un empat entre ERC i PSC

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/5/2023

Abans de tot volem deixar clar que no hem fet una enquesta perquè no tenim recursos per fer-ne una. Una enquesta electoral és un estudi seriosa i científica. Recordeu fa quatre anys aquella “enquesta” de GIROSKOP i que donava uns resultats diametralment diferents als de la darrera jornada electoral? Us refresquem la memòria: Ciutadans, 5 regidors; Junts i ERC, 3; Avui Democràcia i PSC, 2; CUP i ABG, 1.

El que hem fet des del Torredembarra Actualitat és demanar als caps de llista que ens diguessin com creuen que quedarà el ple municipal després del 28 de maig. Han respòs vuit dels deu alcaldables i després de l’escrutini farem públic quin candidat l’ha encertat o s’hi ha acostat més.

El que si que hem fet és una mitjana d’aquestes prediccions i aquí teniu la nostra “enquesta” del que els candidats a l’alcaldia de Torredembarra creuen que passarà el 28-M. Les cometes són importants. Recordem que no té cap rigor científic i és un petit “divertimento” d’aquest tram final de campanya.

Tindran bon ull els nostres polítics?

Repartiment de regidors

ERC 5-6

PSC 5-6

Junts 2

PP 1

Vox 1

CUP 0-1

Alternativa 0-1

ECP, Valents i ARA 0

Hemeroteca

Tweets recents

Share This