ÚLTIMA HORA l Un foc crema en un pàrquing del passeig de la Sort

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/5/2023

Des del voltant de la una del migdia d’aquest divendres, 19 de maig, un foc ha cremat a l’interior del pàrquing del bloc de pisos del número 27 del passeig de la Sort de Torredembarra.

L’incendi s’ha originat en un vehicle aparcat en aquest pàrquing i el foc ha generat un fum negre molt espès. S’hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers, a més de dues ambulàncies i quatre vehicles de la Policia Local.

Els veïns i veïnes dels pisos superiors se’ls ha confinat en els seus habitatges i s’ha tallat el trànsit i acordonar la zona. No hi hagut cap dany personal ni ha quedat afectada l’estructura de l’edifici. Tampoc s’ha vist afectat cap altre vehícle.

Foto: Un fum negre i molt espès sortia del pàrquing on hi ha el vehicle sinistrat. / JAIME LÁZARO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This