L’Escola Molí de Vent exposa obres de gran format fins el 21 de maig a l’entorn de Cal Bofill i els Muntanyans

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/5/2023

L’entorn de Cal Bofill i els Muntanyans acullen des d’aquest divendres, 19 de maig, fins diumenge l’exposició “Art Efímer: Els Muntanyans” com a cloenda del Projecte Interdisciplinari ELS MUNTANYANS que han dut a terme els alumnes de l’Escola Molí de Vent de Torredembarra al llarg d’aquest curs escolar.

De la mà dels artistes Eva Jolis, Jordi Morera, 1000Arquitectes, Extrapolar Estudio i Olga Ibars i, a través de les seves propostes d’obres de d’art efímer de gran format, s’ha fomentat la creativitat dels infants ampliant, amb el llenguatge plàstic, els recursos i eines a l’hora de comunicar idees, sentiments i emocions.

L’objectiu del projecte ha estat que l’alumnat conegui aquest espai natural i desenvolupi una actitud de respecte i estima envers el seu entorn natural, que el valori i prengui part activa en la seva conservació. Aquest projecte segueix la mateixa línia del que ja es va desenvolupar el curs anterior entorn a cinc edificis patrimonials de Torredembarra.

L’Escola Molí de Vent espera que les obres fetes per tot l’alumnat puguin ser compartides, valorades i analitzades per un públic extens a fi que tinguin un impacte social en pro de la necessitat de preservar els espais naturals. També ha agraït el treball i la implicació de l’alumnat, de tots els docents del centre, de persones i institucions de la comunitat educativa així com la participació d’alumnes d’Infantil de l’Escola Antoni Roig, persones de la Fundació Onada i el GEPEC. En l’organització de l’exposició, han comptat amb la participació de la Regidoria d’Educació i del Pla Educatiu d’Entorn, el suport de la Regidoria de Sostenibilitat i la col·laboració d’altres regidories.

L’alumnat de l’Escola Molí de Vent, acompanyats dels mestres i dels artistes han dedicat aquest matí de divendres al muntatge in situ de l’exposició.

Fotos: Algunes de les obres que es poden veure als Muntanyans. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This