Esquerra omple de gom a gom Cal Maiam en la presentació del seu programa electoral

REDACIÓ – Torredembarra, 19/5/2023

“Equip, il·lusió, treball, confiança, energia”. Són les paraules que més es van repetir aquest dijous, 18 de maig, en la presentació que Esquerra Republicana va fer del programa per a Torredembarra pel mandat 2023-2027. En l’acte hi van intervenjir diferents membres de la candidatura que van posar en valor els diferents eixos temàtics de la formació republicana. Els perfils escollits per explicar-los també representaven la diversitat de persones que composen la llista que contempla gent de totes les edats, procedències i sectors professionals.

En una sala de Cal Maiam on no hi ha cabia ni una agulla, Esquerra Torredembarra va exhibir musculatura quan cadascú dels ponents posava l’accent en diversos punts programàtics. Així, es van explicar les polítiques de sostenibilitat impulsades des d’Esquerra; l’aposta per l’emprenedoria en aquest proper mandat; la necessitat d’ampliar els equipament per ser, encara més, capital de serveis del Baix Gaià; es va destacar també la bona feina feta en qüestions relatives a la cultura i al civisme de l’oci entre els joves i també les accions que es projectes des de les àrees d’educació i acció social i igualtats.

Inversions i lluita contra el canvi climàtic

En la darrera part de la presentació els tres primers candidats van exposar les intencions d’Esquerra respecte les futures inversions o les accions pensades per minimitzar l’impacte del canvi climàtic. El número 3 i actual regidor de Via Pública i manteniment, Raúl García va esbossar també els plans immediats en matèria d’urbanisme. La número 2, Berta Castells, va posar en valor la feina a fer en àrees de salut i esport i finalment el cap de llista i actual alcalde, Eduard Rovira, va posar de manifest i les idees de la candidatura referents al desenvolupament econòmic, fent incís a l’oportunitat que representa l’economia blava, o la necessitat de millorar l’estat d’infraestructures bàsiques i de mobilitat.

Per acabar, Rovira va destacar la capacitat de treball de l’equip i el compromís de tots els membres que en formen part.

Foto: Una imatge de la Sala Cal Maiam durant l’acte de presentació del programa electoral d’ERC a Torredembarra. TWITER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This