El PP vol convertir l’actual edifici del CAP Torredembarra en un espai per a tots els grups de música

REDACCIÓ – 18/5/2023

Aquest diumenge, 21 de maig, entre les 12 i les 14 hores, el Partit Popular farà un vermut musical a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. I és que els populars proposen que les instal·lacions de l’actual Centre d’Assistència Primària (CAP)  quan ja estigui en funcionament el nou CAP, es dediquin a un espai musical per a tots els grups de músics que hi ha a Torredembarra i que son més de 60.

2Volem que els despatxos es converteixin en boxes de música, s’insonoritzin i es puguin deixar per assajar els grups musicals. Hem escoltat les proposta dels músics i els hi donarem resposta. Ho volem explicar a tots, amb un vermut musical a la plaça de les Monges”, afirmen des de la formació conservadora.

Foto: Una imatge de l’actual CAP Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This