El proper 21 de maig se celebrarà la Marxa Solidària de l’Escola l’Antina

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/5/2023

‘Pas a pas per la gent gran’. Amb aquest lema, l’Escola l’Antina i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de les regidories d’Educació i d’Esport, organitzen la IV Marxa Solidària que enguany, després de tres anys d’aturada per la pandèmia, destinarà els beneficis a Càritas Torredembarra i que tindrà lloc el 21 de maig, a partir de les 10.30 hores.

Les inscripcions es poden fer a l’Escola l’Antina, en horari escolar, i a Cicles Ibáñez (Carrer Filadors, 23 C), en horari comercial, fins al 19 de maig. Els infants menors de 3 anys tenen la inscripció gratuïta, el preu d’inscripció per a infantil i primària són 2 euros i per a la resta de participants 3 euros.

Així, el diumenge 19 de maig, a les 10.30 hores, des del pati de l’escola, s’ha previst la sortida de la marxa amb un recorregut de 3,7 km fins al passeig. Marítim i tornar. Es pretén que sigui un acte festiu i solidari, que compti amb molta participació ciutadana (famílies, entitats, associacions, centres docents,…) del municipi o de qualsevol lloc. Per amenitzar l’arribada dels participants s’ha previst un fi de festa amb tallers infantils, servei de bar i un concert amb la banda de pop O-xenta’s. També compten amb la col·laboració dels Xiquets de Torredembarra.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This