El 8 de maig finalitza el termini d’exposició pública del projecte d’urbanització del carrer de Girona

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/5/2023

El projecte d’urbanització del carrer de Girona de Torredembarra es troba en exposició pública fins al 8 de maig. L’objectiu d’aquest projecte és unificar el passeig Miramar amb la plaça Catalunya en quant a paviments, lluminàries, arbrat i mobiliari urbà.

Posteriorment, se seguirà la mateixa integració urbanística entre el carrer de Lleida i el carrer de Pere Badia. El pressupost és de 208.795,20 euros (IVA inclòs) i compta amb una subvenció de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit. El termini d’execució previst és de tres mesos i mig. I en tot cas, les obres s’iniciarien passat l’estiu.

Per a dur a terme aquesta integració urbanística el projecte preveu reduir l’ample de la calçada, millorar la connexió amb els carrers adjacents fent més senzill el recorregut per als vianants i les persones amb mobilitat reduïda, col·locació d’arbrat i de nou mobiliari, millora de les instal·lacions d’aigua, clavegueram i il·luminació, així com mesures per limitar la velocitat en la calçada.

Foto: Imatge actual del carrer Girona. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This