Les platges de la Paella, Barri Marítim i Muntanyans tornen a rebre el guardó Bandera Blava

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2023

Torredembarra ha tornat a aconseguir la distinció de Bandera Blava per a les platges de la Paella, Barri Marítim i Muntanyans; Cal Bofill ha repetit com a Centre Blau i el camí Cal Bofill-Baix a Mar- Els Muntanyans ja havia rebut la distinció de Sender Blau el mes de febrer passat. Aquestes distincions de qualitat europea les atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

La bandera blava reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges. Cal Bofill és Centre Blau ja que reuneix els requisits de centre de visitants i aula de natura requerits i perquè inclou entre els seus objectius i activitats l’educació ambiental relacionada amb els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible.

Pel que fa a la distinció sender blau per al camí Cal Bofill-Baix a Mar- Els Muntanyans, aquest segell té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns ja humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural, utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental a través de la realització d’activitats recreatives, turístiques i d’oci.

Foto: Imatge d’arxiu de la bandera blava a la platja dels Muntanyans. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This