Valents presentarà la seva candidatura a Torredembarra el proper 5 de maig

REDACCIÓ – Torredembara, 29/3/2023

Valents, una de les candidatures noves a les eleccions municipals de Torredembarra el proper 28 de maig, ja té data per la presentació de la seva candidatura completa. Serà el proper divendres 5 de maig, a les 18 hores, a la Sala Cal Maiam. En l’acte hi participarà el secretari de comunicació de la formació a nivell català, Joan López Alegre.

Recordem que Valents ja ha presentat els sis primers de la seva llista electoral, liderada pel president de la junta local i exregidor de Ciutadans entre els anys 2015 i 2019, Juan Carlos Hurtado. Darrera seu hi trobem Axel Diéguez, Pilar Castro, Rachida El Bouziani, Alexander Arango i Sonia Rovira.

Foto: Joan López Alegre és secretari de comunicació de Valents. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This