Fins a 25 establiments participaran del 12 al 28 de maig al novè ‘Detapes per Torredembarra’

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2023

Del 12 al 28 de maig, tindrà lloc la novena edició del “Detapes per Torredembarra” amb la participació de 25 establiments del municipi i un preu de 4 euros per tapa més beguda.

Per incentivar la participació, es tornarà a realitzar una votació de la millor tapa i, com a novetat, es podrà votar la tapa més original. Per altra banda, les primeres cent persones que facin entrega de la butlleta amb un mínim de 8 tapes/segells diferents se’ls obsequiarà amb: marxandatge de l’Oficina de Turisme de Torredembarra (tovallola, bossa de roba, clauer i llibreta, i un producte Maystar).

Per cada tapa diferent que es tasti se segellarà l’espai de la graella del fulletó. Per poder votar i guanyar un dels premis cal un mínim de 8 segells diferents, emplenar la butlleta de participació i portar el fulletó a l’Oficina de Turisme. La data límit per entregar les butlletes és l’1 de juny de 2023.

A la pàgina web de Turisme turismetorredembarra.cat es pot trobar tota la informació relacionada amb el ‘Detapes per Torredembarra’.

Foto: Aquest mes de maig podreu tastar aquestes tapes en diferents establiments de Torredembarra. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This