El trànsit ferroviari, l’estació de tren i qüestions urbanístiques han centrat la visita del conseller de Territori a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/5/2023

La remodelada Plaça Catalunya, el passeig Miramar i l’estació de tren han estat els espais que la candidatura d’Esquerra Torredembarra ha mostrat al conseller de Territori, Juli Fernàndez, i a la diputada Raquel Sans en la trobada mantinguda aquest dilluns, 1 de maig. S’ha aprofitat aquesta reunió amb els membres de la llista per parlar dels projectes desenvolupats durant aquest mandat i que passen per prioritzar els espais urbans com a zones pensades per a l’ús dels vianants per davant dels vehicles motors.

El cap de llista dels republicans a Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que les actuacions que s’han realitzat aquests darrers anys en els eixos principals de la població estan enfocades a pacificar el trànsit i a optimitzar l’espai públic. Alhora, aquests plantejaments s’alineen amb les propostes que s’apliquen per fer front a l’emergència climàtica, com és per exemple, la implantació de carrils bicicleta que connecten els diversos nuclis de Torredembarra.

Així mateix, el conseller ha pogut recollir altres preocupacions dels ciutadans de Torredembarra i de la seva àrea d’influència com són les freqüències horàries dels trens i l’estat de les infraestructures pròpies de l’estació, clarament insuficients. Juli Fernández ha assegurat que des de la Generalitat es treballa per donar solució a aquestes problemàtiques que, malauradament, són compartides arreu del país.

Foto: El conseller Juli Fernández amb el cap de llista d’ERC a Torredembarra, Eduard Rovira. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This