Les persones empadronades a Torredembarra ja poden visitar gratuïtament el Museu Pau Casals

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/4/2023

Els veïns i veïnes de Torredembarra ja poden visitar gratuïtament el Museu Pau Casals, ubicat a la platja de Sant Salvador del Vendrell. La Regidoria de Cultura informa que l’Ajuntament de Torredembarra s’ha adherit al programa ‘Pau Casals i els municipis de Catalunya’, iniciativa que facilita les visites al Museu Pau Casals oferint la gratuïtat de l’accés a aquells ciutadans i ciutadanes que estiguin empadronats als municipis adherits.

A través d’aquest programa, la Fundació vol difondre el llegat de Pau Casals entre la ciutadania i establir vincles amb el territori, mantenir viu el record i els valors que Pau Casals va defensar, facilitant que les noves generacions coneguin una de les figures més universals de cultura catalana.

El Museu Pau Casals es va reinaugurar el juny de l’any passat després d’haver estat remodelat i amb la proposta museogràfica renovada. Enguany es commemora el 50 aniversari de la seva mort.

Foto: Una imatge del museu vendrellenc. / MUSEU PAU CASALS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This