Convoquen el concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport de Torredembarra d’enguany

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/4/2023

La Regidoria d’Esport de Torredembarra ha convocat, per segon any, el concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport d’enguany. La convocatòria està adreçada als alumnes cinquè i sisè de primària de les escoles de Torredembarra, i en aquesta edició també als de primer, segon i tercer d’ESO dels instituts torrencs. Cada concursant només podrà presentar una obra. No podran participar els familiars de primer i segon grau de consanguinitat dels treballadors de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.

La mida del cartell ha de ser DIN A3. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricomia, evitant la utilització de tintes metal·litzades fluorescents o relleus enganxats. El cartell ha d’incloure el text ‘Festa de l’Esport Torredembarra’.

L’obra guanyadora s’editarà amb una franja que inclourà l’escut de l’Ajuntament i el nom del guanyador/a. L’Ajuntament de Torredembarra es reserva el dret d’incorporar text en el cartell, com la data, la localització o algun tipus d’informació referida a la festa.

El termini màxim de presentació de les obres és el 26 de maig de 2023. Els originals es poden lliurar presencialment a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 20 h, en sobre tancat i pseudònim. Hi ha un únic premi per valor de 150 euros, que consistirà en una cistella de productes esportius i/o escolars de comerços del municipi.

El jurat estarà integrat per professionals del món del disseny, representants de dues entitats esportives i el regidor d’Esport. Es reunirà abans del 20 de juliol de 2023 i tindrà en compte els següents criteris:

– Qualitat artística, expressivitat i originalitat del disseny.

– Temàtica de la Festa de l’Esport i municipi on se celebra.

El veredicte es donarà a conèixer a través de les xarxes socials, l’emissora municipal de ràdio Ona la Torre, i a l’escola del guanyador/a.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This