Torredembarra ingressa més de 13.000 euros provinents dels residus dipositats a la deixalleria

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2023

La Regidoria de Sostenibilitat informa que l’Ajuntament de Torredembarra rebrà un total de 13.613,49 euros del Consell Comarcal del Tarragonès corresponents a la valorització dels residus que el veïnat de la Torre i petites empreses torrenques han dipositat durant el 2022 a la deixalleria supramunicipal que es troba ubicada al municipi.

Aquesta xifra és el resultat de sumar els ingressos segons els preus per quilogram de cada tipus de residu (ferralla, piles, poda, etc.) i restar-hi les despeses ocasionades, tal com preveu el conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

La deixalleria supramunicipal de Torredembarra, que gestiona el Consell Comarcal del Tarragonès, es troba ubicada al polígon industrial Roques Planes. Els horaris són els següents: de dimarts a divendres, de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores: dissabtes, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores, i diumenges, de 9 a 15 hores.

Foto: La deixalleria supramunicipal està al polígon R

Hemeroteca

Tweets recents

Share This