Alternativa Torredembarra visita el barri de Sant Jordi i en denuncia deficiències

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2023

Diversos representants d’Alternativa Torredembarra han recorregut aquest dimarts, 25 d’abril, el barri de Sant Jordi acompanyats del president de l’Associació de veïns, Badó Canyelles. Durant aquesta visita han pogut constatar “tot allò que diferents residents de la zona els han anat comentant en els darrers anys amb les diferents caminades que han realitzat pels carrers i places oblidades per part de l’actual equip de govern”. “Cap o precari manteniment, zones verdes amb dificultat per accedir-hi, manca d’espais d’ombra a les zones d’esbarjo, bancs de descans mal situats, una pineda que caldria adequar…”, afirmen des d’aquesta formació.

El cap de llista d’Alternativa, Carles Fuxet, ha comentat diferents solucions i accions que s’haurien de consensuar amb els residents del barri per tal de poder arranjar la degradació produïda per tants anys d’inacció per part d’un Ajuntament que “pensa més en els grans empresaris i els seus caps polítics de Barcelona o Madrid que no en les persones que viuen i fan Torredembarra”.

Foto: Un moment de la visita. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This