Polèmica per l’expulsió del número dos de Valents de l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2023

El passat dijous 20 d’abril es va produir un incident a l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra. Segons explica en un comunicat  la presidenta de l’entitat i que també cap de llista del Partit Popular al municipi en les properes eleccions municipals, Núria Gómez, “el número 2 de la candidatura de Valents, Axel Diéguez, es va personar a l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra i en aquell moment diversos assistents van presentar una queixa a la presidenta perquè sentien converses polítiques amb els socis”.

Arrel d’això, la presidenta li va demanar explicacions “tenint en compte que en reiterades ocasions Diéguez es persona al local sense comunicar-ho”. Segons explica la presidenta, aquest li va demanar els estatuts de l’entitat, al·legant que té tot el dret a estar allí. Davant de la negativa del candidat a marxar la presidenta li va comunicar que sinó abandona l’Esplai, es prendrien un altre tipus d’accions. “Reiterada la negativa a cessar en la seva conducta, cal recordar que l’Esplai es un espai municipal, que te reservat el dret d’admissió”, conclou Gómez, que ha comunicat a l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, aquesta situació.

Per la seva banda, Diéguez, número dos de la candidatura de Valents que fins fa un parell d’any era secretari general del PP de Torredembarra, explica que sovint va al bar de la Llar de Jubilats a fer un cafè i parlar amb amics i que aquell dijous el va aturar Gómez li va cridar l’atenció “un cop més dient-li que no pot venir a l’Esplai a parlar de política”. “Només parlo de política amb els amics i la dona que hi ha a la barra i li vaig preguntar perquè no podia entrar a la Llar i em va dir que havia de tenir 55 anys per ser-ne socis i que en no tenir-los no puc ser soci ni participar a cap activitat i li vaig respondre que només vaig a consumir a la barra del bar i que si que tinc dret perquè és públic”, relata.

Triple denúncia contra Núria Gómez

Diéguez comenta que Gómez va agafar el cartell de “Reservat el dret d’admissió” i el va dir que l’expulsava i que el considerava persona “non grata” i no podia tornar a l’Esplai. Després de buscar l’assessorament d’un regidor torrenc, Diéguez va denunciar el passat divendres Gómez a l’Ajuntament per abús de poder, vulneració de drets fonamentals -expressió i ideologia política- i haver-lo expulsat d’un lloc públic propietat de l’Ajuntament. A més, el candidat de Valents, demana la dimissió de Núria Gómez com a presidenta de l’entitat per aquest abús de poder.

Foto: Una imatge de l’entrada de l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This