Esquerra Republicana obre el seu local electoral al carrer Antoni Roig

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2023

Esquerra Republicana s’ha convertit en la quarta candidatura a les eleccions municipals de Torredembarra que obre el seu local electoral. Ha estat aquest dilluns, 24 d’abril, en el número 22 del carrer Antoni Roig.

El local estarà obert de dilluns a divendres de 19 a 20 hores i els dissabtes d’11 a 13 i de 18 a 20 hores amb l’objectiu que els candidats atenguin les propostes, els dubtes i les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes que s’hi acostin.

Els republicans es converteixen en la quarta candidatura torrenca que obre un local electoral. La primera va ser el PSC i després, Junts, totes dues també al carrer Antoni Roig. Dissabte passat, 22 d’abril, va ser la CUP que va inaugurar el seu local de campanya a la plaça de la Vila.

Foto: Una imatge de la seu electoral d’Esquerra Republicana a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This