Reunió d’En Comú Podem Torredembarra amb la Plataforma Mercaderies per l’Interior

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/4/2023

Dos representants de la candidatura de Torredembarra En Comú Podem, entre els quals el cap de llista, Luisfer Turrens, es van reunir el dijous passat, 20 d’abril, amb Eugeni Sedano, portaveu de la Plataforma Mercaderies per l’Interior, lloc a la seu provincial de Podem Catalunya, per tal de conèixer de primera mà la proposta que han elevat al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. Aquests proposta hauria de fer possible el desviament definitiu del trànsit ferroviari de mercaderies de la línia costanera que passa per Torredembarra.

La formació lila va poder manifestar a Sedano el seu rebuig a qualsevol solució alternativa que impliqui el pas de mercaderies perilloses prop de les nostres poblacions o que acabi perjudicant el ja prou col·lapsat i precaritzat servei de transport ferroviari de persones al territori. Igualment, li van traslladar la necessitat que tot traçat alternatiu vagi acompanyat d’estudis rigorosos que garanteixin un mínim impacte ambiental.

Foto: Turrens -esquerra- i Sedano després de la reunió. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This