L’EINA-ERC Altafulla vol recuperar l’alcaldia amb una llista electoral transversal

REDACCIÓ – Altafulla, 23/4/2023

L’EINA-Esquerra Republicana d’Altafulla ha presentat la llista completa amb què concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Si bé ja fa dos mesos que se saben les 13 primeres cares, han donat a conèixer qui seran les 10 persones que ocuparan les posicions suplents.

La candidatura ha buscat la transversalitat i compta, per aquest motiu, amb persones de procedències diverses de l’espectre polític. Tanca la llista Josep M. Gené, qui va ser alcalde d’Altafulla pel PSC en dues etapes (1997-1999 i 2008-2010). S’hi poden trobar altres exregidors socialistes (Purificació Miró, Cristina Magriñà i Josep Muntadas), d’ERC (Josep M. Alasà) i independents (Lluís Lorenzo).

A més, l’EINA-ERC ha aconseguit incorporar persones que, més enllà de la seva filiació ideològica, els donen suport perquè consideren positiva la feina feta els 3 anys de govern i que creuen injusta la moció de censura que els republicans van patir ara fa un any. En paraules del coalcaldable Jordi Molinera: “Som una corretja de transmissió de l’Altafulla d’ahir cap a l’Altafulla del futur que volem fer.” I afegeix: “Una llista de gent honesta, enamorada del nostre poble i que posem el benestar de la ciutadania al centre de les nostres prioritats”.

Des de la formació destaquen que compten amb un equip de campanya nombrós i implicat des de fa mesos amb el projecte. Com explica la coalcaldable Alba Muntadas: “Si bé la moció de censura ens va cohesionar, la il·lusió de tornar a governar l’Ajuntament ha fet que hi hagi una gran participació i implicació, no només de la militància, sinó també de persones que van més enllà de les nostres sigles. Som un equip jove i preparat, amb ganes de tornar a governar l’Ajuntament”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This