Valents es reuneix amb l’exalcalde convergent Santiago Segalà i en reivindica el seu llegat

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/4(2023

Santiago Segalà va ser alcalde de Torredembarra entre els anys 1991 i 2000 i el 2003 va deixar de ser regidor del municipi posant fi a una etapa de vint anys en la política activa. En aquests vint anys següents s’ha mantingut en un discret segon pla i no s’ha reunit en cap candidat a les eleccions municipals. El passat 14 d’abril, l’exbatlle convergent va mantenir una trobada amb Juan Carlos Hurtado, cap de llista de Valents, i membres del seu equip. Des de Valents, expliquen que va ser “una conversa sobre els avanços dels últims vint anys del municipi i tots els projectes que segueixen guardats en els calaixos de l’alcalde Eduard Rovira”.

“Hi ha molts projectes sense acabar a Torredembarra. Nosaltres en dos mandats havíem aconseguit tirar endavant molts més projectes. I a més, que de veritat funcionessin, no pas com els dels últims vint anys, com l’Espai Cultural de la Sala de la Mar, que en un principi anava a ser un auditori, i ara amb prou feines li donin ús, després d’haver gastat més de 3,2 milions d’euros”, afirmava Segalà.

Valents recorda tots els projectes iniciats i acabats en els mandats de Segalà com a alcalde de Torredembarra: la construcció del Passeig Marítim, el Port de Torredembarra, el Polígon Industrial, el Centre d’Atenció Primària, l’Institut de Torredembarra, l’Institut Ramon de la Torre, la recuperació històrica del Castell per a convertir-lo en la nova seu de l’Ajuntament, el Far (que és l’últim far que es va construir en el segle XX a Espanya), l’escultura Alfa i Omega,centre altres.

Hurtado porta temps reunint-se amb representants de les associacions, amb veïns dels barris i amb figuris importants que han deixat empremta en el municipi. Fa uns dies va mantenir una trobada amb el president de l’Associació de Veïns de Sant Jordi, una reunió que altres formacions han buscat sense èxit. Hurtado pretén envoltar-se de gent que l’ajudi a trencar el que considera “un bloqueig” de Torredembarra. “Un municipi que té la suficient capacitat per a oferir un comerç potent, uns serveis adequats als seus ciutadans i un turisme exemplar en la Costa Daurada, només li falta un equip adequat que s’impliqui”, afirma Hurtado, que afegeix: “Vull saber les necessitats directament de boca dels ciutadans, de persones que han estat alcaldes per a poder configurar el nostre projecte polític per a quedar-nos amb els encerts i no cometre els mateixos errors”.

Divendres que ve 5 de maig, es durà a terme la presentació de la seva candidatura i la presentació del programa electoral. Serà les 18.00 h a la sala Cal Maiam, amb l’assistència de Joan López Alegre, membre de l’executiva i secretari de comunicació de Valents Catalunya.

Foto: Santiago Segalà amb Juan Carlos Hurtado i dos membres més de la candidatura de Valents. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This