Les VI Jornades Atlètiques de Torredembarra se celebraran el 22 d’abril i el 21 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/4/2023

El 22 d’abril i el 21 de maig, tots dos dies a partir de les 10 del matí, tindran lloc dues sessions de les VI Jornades Atlètiques de Torredembarra que organitza cada curs escolar el Club Atletisme Torredembarra, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, del Consell Esportiu del Tarragonès i de diferents institucions i entitats. Es duran a terme a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal.

Les jornades estan obertes a atletes amb llicència federada i també als esportistes amb llicència dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), com també als alumnes de les escoles locals, amb acreditació de la seva pròpia cobertura d’assegurança. Els participants del JEEC del Tarragonès tenen disponible l’aplicació informàtica per a poder fer la inscripció dels participants. El termini d’inscripció finalitza el dimarts anterior a cada corresponent jornada.

Més informació AQUÍ.

Foto: Tornen les Jornades Atlètiques de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This