Li roben el mòbil a l’alcaldable del PP de Torredembarra i el localitzen en un cotxe en un aparcament

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/4/2023

Les campanyes electorals són un niu d’anècdotes. Algunes més desagradables que altres. És el que els va passar al PP de Torredembarra aquest diumenge després d’un matí intens de campanya al municipi i al Baix Gaià. Els membres de la candidatura van anar a dinar en un restaurant de Torredembarra i en un moment de descuit, li van robar el telèfon mòbil a l’alcaldable, Núria Gómez.

Quan es van adonar que el mòbil de la candidata havia desaparegut, com que era un iPhone, van poder localitzar-lo per l’aplicació que estava en un cotxe un pàrquing proper, on hi havia un grup de set persones. Gràcies al so que emet el mòbil amb l’activació per aquesta aplicació, el van poder recuperar de la bossa d’una dona, dins d’un moneder. La funda no la van trobar.

Gómez ha presentat denúncia i s’espera un judici ràpid per furt agreujat. A més, la dona que tenia el mòbil va insultar a la seva propietària quan ja marxava. Les càmeres del local poden ser decisives per acabar d’aclarir un cas que, per altra banda, sembla bastant clar.

Foto: Una imatge del cotxe on es va trobar el mòbil furtat. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This