Valents Torredembarra dona a conèixer tres membres més de la seva candidatura

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/4/2023

Les candidatures electorals per al 28 de maig a Torredembarra van revelant més membres que en formen part. És el cas de Valents, encapçalada per Juan Carlos Hurtado, que ha donat a conèixer els seus candidats set, vuit i nou.

En el setè lloc han situat Eduard Moya, fisioterapeuta de 23 anys. Graduat a l’Escola Universitària EUSES, treballa al Centre Mèdic Fontanet i Solutia Global Health Solutions. Col·labora amb la Federació Catalana de Pàdel.

La vuitena és Maria Rosario Blanco. De 55 anys, ha format part dels comerciants de Torredembarra com a empresària, estant al davant d’una sabateria. Ha col·laborat durant més de deu anys amb Càritas de Torredembarra.

Antonio Martín, de 31 anys, ocuparà la novena posició. Tècnic en TCAE, zelador i naturòpata especialitzat en massatges, ha treballat en diversos hospitals, com Sant Pau, Santa Tecla i Joan XXIII. Ha estat membre de Protecció Civil de Torredembarra.

Foto: D’esquerra a dreta, Eduard Moya, Maria Rosario Blanco i Antonio Martín. / CEDIDES

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This