Esquerra fa balanç de govern en un acte aquest 14 d’abril a la Sala del Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/4/2023

Esquerra Republicana prem l’accelerador per aconseguir la reelecció d’Eduard Rovira com alcalde de Torredembarra. Després de presentar a través de xarxes socials els deu primers membres de la seva candidatura, aquest divendres, 14 d’abril, han previst el seu primer gran acte públic després de la presentació el setembre passat de Rovira com alcaldable.

Amb el títol de “Hem fet” la formació republicana farà balanç dels quatre anys de govern. Serà a partir de les 19 hores a la Sala del Mar. Intervindran l’alcalde, Eduard Rovira, i els dos regidors que repeteixen en els primers cinc llocs de la llista: Raúl García i Maria Gual.

Foto: D’esquerra a dreta, Eduard Rovira, Raúl García i Maria Gual. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This