La Biblioteca Mestra Maria Antònia viu el Sant Jordi amb diferents activitats

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2023

Des d’aquest dissabte proper, 15 d’abril, fins el proper dia 22, la Biblioteca Mestra Maria Antònia ha organitzat diferents activitats en el marc de Sant Jordi, en què destaca l’onzena edició de la Revetlla de Sant Jordi. Les reserves per a participar-hi s’han de fer al telèfon 667 17 12 91.

Programa

Dissabte 15, 11 h

Laboratori de Lletres i imatges La gran fàbrica de les paraules, inspirat en el llibre d’Agnès de Lestrade i Valeria Docampo. S’experimentarà amb la lectura de forma creativa. Cal agafar en préstec el llibre, prèviament.

Dimecres 19, 17:15 h

Tertúlia amb el Club de mestres: contes clàssics. Comentem l’àlbum il·lustrat: Adéu Blancaneu, de Beatrice Alemagna i traduït per Bel Olid. Col·labora ICE URV.

Divendres 21, 17.15 h

Revetlla de Sant Jordi. Presentació de la nova edició del club de lectura ‘Follets’ per a infants de 4 i 5 anys.

Dissabte 22 d’abril, 11h Biblioteca de Baix a Mar

Presentació del llibre David Morlà Torredembarra desapareguda, de la col·lecció Catalunya Desapareguda. Recull de fotografies inèdites de la Torredembarra dels anys 1900- 1970

Dissabte 22 d’abril, 12h Biblioteca de Baix a Mar

Narració de contes: Viure en pau, plantar patates i somiar amb Imma Pujol. Per a tota la família.

Cicle de contes per a la pau, que conviden a viure d’una manera pacífica, per aprendre a afrontar els conflictes a partir de valors com la justícia social, la igualtat, la cooperació, la solidaritat i el respecte. Històries que ens parlen de l’amistat, de la comprensió i de tots aquells valors que ens allunyen de l’odi i les enveges.  Contes que ens ajuden a construir la pau i a resoldre els nostres petits conflictes de cada dia.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This